برگزاری مسابقه کتابخوانی اینترنتی (مسئله حجاب) ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان

مسابقه کتابخوانی اینترنتی (مسئله حجاب)

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت استاد شهید مطهری مسابقه کتابخوانی اینترنتی برگزار می‌گردد.

منبع مسابقه: صفحات 62 تا 111 و صفحات 219 تا 229 از کتاب مسئله حجاب اثر استاد شهید مطهری

فایل الکترونیکی منبع مسابقه در سایت motahari.ir/fa/content/2910 قراردارد.

نحوه شرکت در مسابقه: از طریق سامانه جامع و اپلیکیشن (استاد مطهری)

زمان برگزاری مسابقه: 14 اردیبهشت تا 10 خرداد 1398

قابل توجه دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی:

این مسابقه به صورت عمومی و برای همه علاقه مندان برگزار می‌شود، همه شرکت کنندگان (اعم از دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و... ) در قرعه کشی جوایز بنیاد شهید مطهری شرکت داده می شوند ولی هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد هم می‌توانند جوایز جداگانه‌ای را به شرکت کنندگان مربوط به واحد خود اختصاص دهند. بدین منظور لازم است که شرکت کنندگان بعد از اتمام مراحل مسابقه، کد واحد مربوطه را بر اساس راهنمای شرکت در مسابقه وارد کنند. در پایان مسابقه، مشخصات و امتیازات شرکت کنندگان مربوط به هر واحد به اداره امور فرهنگی آن واحد اعلام می‌گردد.

آدرس : جنت آبادشمالی ، بلوار انصارالمهدی

• dummy 44824715