خانه / اخبار و اطلاعیه های سما جنت آباد / برگزاری جشنواره غیر حضوری ورزش های همگانی

برگزاری جشنواره غیر حضوری ورزش های همگانی

🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈
برگزاری جشنواره غیر حضوری ورزشهای همگانی دانشگاه آزاد اسلامی
🍀قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده 🍀

در راستای پویش در خانه ماندن و حفظ سلامت و شادابی به توجه به پاندمی کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و انجام مهارت های ورزشی قابل اجرا در خانه و به دور از تجمع های ورزشی، مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی نخستین جشنواره رویدادهای فرهنگی ورزشی غیرحضوری را برگزار می کند.این مسابقه ها در سه مقطع درون واحدی، استانی و کشوری و در چهار رده سنی برگزار خواهد شد.

❇️❇️مسابقه ها در دو بخش خواهران و برادران در رشته های
طناب زنی،
روپایی،
شنای سوئدی
و بارفیکس
و در رده های سنی الف (18 تا 25 سال)، ب (26 تا 35 سال)، ج (36 تا 45 سال)
و د (46 سال و بالاتر) برگزار می شود.

🏆🏆🏆🏆🥇🥈🥉🏆🏆🏆🏆

❇️❇️بر اساس شیوه نامه برگزاری جشنواره غیرحضوری ورزش های همگانی ، شرکت کنندگان در هر رشته باید از انجام حرکات خود در خانه فیلم کوتاه تهیه و به صورت شخصی در سامانه مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی بارگذاری کنند.
❇️❇️ مهلت اعلام آمادگی تا روز شنبه ۹۹/۱۰/۲۷ می باشد ، جهت اعلام آمادگی به ایمیل زیر با اعلام نام ونام خانوادگی خود اطلاع فرمایید .
✅Zanjanian.sanaz@gmail.com